banner359

Kimsesizlere sıcak yuva

04 Kasım 2017 Cumartesi 12:02
Kimsesizlere sıcak yuva

İnegöl Belediyesi, kış koşullarında sokakta yaşam mücadelesi veren vatandaşlara kucak açmaya devam ediyor. Özellikle havaların soğumasıyla birlikte donma tehlikesiyle karşı karşıya kalan kimsesizlere yardım eli uzatan İnegöl Belediyesi, KETEM binası bahçesindeki konteynırda, 7 vatandaşın yemek ve barınma gibi temel ihtiyaçları karşılayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, geceleri eksilere kadar düşen hava şartlarında İnegöl´de sokaklarda kalan vatandaşlar var ise onları misafir etmek istediklerini belirtti.

Belediye olarak ilçe halkının huzur ve refahı için çalıştıklarını ifade eden Şahin, “Çetin kış şartlarında, bizler sıcak evlerimizde çayımızı yudumlarken, şehrin bir yerlerinde dışarıda kalmış vatandaşlarımız olabilir. Bu düşünce ile harekete geçen İnegöl Belediyemiz, geceleri eksilere kadar düşen hava şartlarında sokaklarda kalmış vatandaşlarımız var ise onları misafir etmek istiyoruz. Banka ATM´lerinde, oturma bankları üzerinde yatmak zorunda kalan ve bunları tespit eden vatandaşlarımıza bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Alo 153 Belediye İletişim Merkezi´mizi arayarak, Belediyemiz Hizmet Masaları veya Zabıta Müdürlüğümüz ile irtibata geçmelerini rica ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile uygulamaya aldığımız bu çalışmamızda amacımız, sokakta kimseyi soğukta bırakmamaktır. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz. KETEM bahçesinde bulunan konteynırda 7 vatandaşımızı misafir edebiliriz. Şuan 4 vatandaşımız burada misafir. 3 kişilik daha yerimi mevcut” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<