Kınabaş cinayatini Tetikçi İşlemiş!

.

23 Şubat 2015 Pazartesi 17:57 2015-02-23 21:31:46
Kınabaş cinayatini Tetikçi İşlemiş!
 18 Mart 2014 tarihinde İnegöl’de Restoran’da çıkan silahlı çatışma da hayatını kaybeden Restorans Sahibi Erdinç Kınabaş cinayetinin sanığı ilk kez hakim karşısına çıktı. Restoran sahibini öldürdüğü iddia edilen Mustafa Ö.’nün, tetikçi olduğu iddia edildi.
Orhaniye Mahallesi Osmanbey Caddesi`nde faaliyet gösteren restoran da işletme sahibini kurşun yağmuruna tutarak öldürdüğü iddia edilen Mustafa Ö.’nün  saat 14.30’da İnegöl Ağır ceza mahkemesinde yargılanmasına başlanıldı.

ŞİZOFRENİM!

Kısa savunma yapan cinayet zanlısı Mustafa Ö. “Ben şizofren hastasıyım. Daha öncede de ifademi vermiştim. Olayla alakalı bir şey hatırlamıyorum” diyerek, kendisine ateş açan Yavuz B.’den şikayetçi olduğunu ifade etti.

KİRALIK KATİL!

Erdinç Kınabaş’ın eşi Nur Kınabaş ise, “Şikayetçiyim. Bu dava 1992 yılından beri bitirmediler. Zanlının eşimi tanıyacağını zannetmiyorum. Kiralık bir katildir. Eşimin öldürmeden bir gün önce annesi vefat etti. Mustafa Ö. Ve onu azmettiren G.E.’yi cenazede görenler olmuş. Cenaze namazından sonra öldürülmek istenmiş ama katil korkmuş.” Dedi.

AĞABEYİM KULLANILDI

Sanık Mustafa Ö.’nün kardeşi ise Rıdvan Ö., “Ben askerdeydim bu olay olduğunda. G.E., ağabeyimi silah eğitimi için Bursa’ya göndermiş. Ağabeyimin bu cinayetti kullanıldığını düşünüyorum. zaten ağabeyimin psikolojik sorunları var.” dedi.

DELİLLERİ MAHKEMEYE SUNDU

Tanık Emrah K., “cezaevinde olan Mehmet K. Bana ulaşarak, G.E. ve K.E. imzalı mektupların kendine geldiğini, mektupları bana vereceğini söyledi. Cezaevine görüşmeye gitmedim. Bir avukat giderek Mehmet K.’dan mektupları ve delilleri alıp bana ulaştırdı. Bende mektubu okudum. Mektuplar da cinayeti işleyeceklerine yönelik yazılar vardı. O mektupları mahkemeye sundum” dedi.

OLAY AYRINTILARI

18 Mart 2014 tarihinde Mustafa Ö., Osmaniye caddesinde faaliyet gösteren restorana giderek, Restoran sahibine ateş etmeye başlamış, silah seslerini duyan diğer çalışanlardan biri de silahlı ile karşılık vermişti. Çatışma sonucunda restoran sahibi Erdinç K. Hayatını kaybetmişti.

Son Güncelleme: 23.02.2015 21:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<