banner359

Kiraz Ağacından Düştü

23 Haziran 2020 Salı 12:33 2020-06-23 15:29:22
Kiraz Ağacından Düştü

Kırsal Babasultan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kiraz toplamak için ağaca çıkan bir vatandaş dengesini kaybederek ağaçtan düştü. Yaklaşık 3 metre yükseklikten düşen şahıs çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay kırsal Babasultan Mahallesi'nde meydana geldi. Kiraz toplamak için ağaca çıkan çiftçi Güler G., bir anlık dikkatsizlik sonucu ağaçtan düştü. Yaklaşık 3 metre yükseklikten düşen şahıs vücudunun çeşitli çeşitli yerlerinden yaralandı. Güler G.'nin düştüğünü fark eden yakınları durumu 112 Acil Sağlık Ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı adama ilk müdahaleyi yaparak İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümüne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 23.06.2020 15:29
Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<