banner359

Kırsal Mahallelerde Hizmet Seferberliği

03 Eylül 2019 Salı 20:20
Kırsal Mahallelerde Hizmet Seferberliği

İnegöl Belediyesi, kırsal Cemiyet ve Tekke Mahallerinde toplamda 1800 m2 alanda parke taşı uygulaması gerçekleştirdi.

Hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, kırsal mahallelerde de hummalı bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Cemiyet ve Tekke mahallelerinde parke taşı uygulaması gerçekleştirildi.

Merkezde ne varsa kırsalda da o olacak anlayışıyla çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Cemiyet Mahallesinde muhtarlıktan gelen talep üzerinde altyapısı tamamlanmış 1 sokakta parke taşı kaplama çalışması yaptı. Toplamda 1000 m2 parke taşı uygulaması gerçekleştirilirken, çalışma 15 bin TL’ye mal oldu. Tekke Mahallesinde ise Köy Konağı ve çeşmenin önündeki meydanda ve 1 sokakta parke taşı uygulaması yapıldı. Burada da toplamda 800 m2 parke taşı döşendi. Bu çalışmanın maliyetinin ise 12 bin TL olduğu ifade edildi.

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki heyetle birlikte iki kırsal mahalleye giderek yapımı tamamlanan alanları yerinde gördü. Mahalle sakinleriyle buluşan Taban, bölgenin diğer sorunları ve vatandaşların taleplerini de dinleme fırsatı buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<