Kış Spor Okulları Başlıyor

27 Eylül 2017 Çarşamba 10:37
Kış Spor Okulları Başlıyor


İnegöl Belediyesi tarafından Belediyespor çatısı altında 2010 yılından bu yana düzenlenen Kış Spor Okullarının bu yılki kayıtları başladı.

Çocukların ve gençlerin bedenen ve ruhen sağlıklı bir birey olmaları için 8 farklı branşta gerçekleştirilecek Kış Spor Okulları için kayıtlar alınmaya başlarken, eğitimler ise 30 Eylül Cumartesi günü start alıyor.

“ASIMIN NESLİNE YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK İÇİN UĞRAŞ VERİYORUZ”
Kış spor okulları kayıtlarının başlaması hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak yerel yönetimin gücünü şehrin dört bir tarafına yaymak amacıyla dur durak bilmeden hizmet seferberliğine devam ediyoruz. İnegöl’ün geleceğini şekillendirirken, geleceğimizin teminatı Bugünün yarını; yarının umudu olan çocuklarımız ve gençlerimiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Onları Asımın nesline yakışır bir şekilde yetiştirmek için uğraş veriyoruz. Yarınlarımızın umudu olan öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında bedensel ve zihinsel gelişimi, arkadaşlık duygularının oluşması, kendi benliklerini daha iyi tanıyarak, özgüvenlerinin artıracağına inandığımız spor faaliyetlerine Belediyespor bünyesindeki yaz ve kış spor okullarımızla karşılamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“SALON SPORLARINA OLAN İLGİ VE ALAKA HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”
Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz ki sporu tabana yayma hedefi ile çalışmalarını sürdüren Belediyespor marifetiyle salon sporlarına olan ilgi ve alaka her geçen gün artıyor diyen Aktaş, “Belediyespor Voleybol A takımımız Efeler Liginde boy gösteriyor, takımımız ligde üst sıraları zorlarken, biliyorsunuz tarihi bir başarıya imza atarak Balkan Kupasının sahibi oldu. Ve bu sene Avrupa’da mücadele etmeye hak kazandı. Hakeza altyapılarda çalışma yapan ve ciddi gelişim gösteren İnegöllü genç voleybolcular da Voleybol erkekler 2.liginde Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor adıyla mücadele edecek. Ayrıca bu yıl 2.ligde mücadele edecek olan basketbol takımımız ile diğer branşlarımızın takımları ve bireysel mücadele veren sporcularımız da İnegöl Belediyespor’u her geçen gün bir adım daha ileriye taşımak için canla başla çalışıyor” ifadelerini kullandı.

KIŞ SPOR OKULLARI 8 BRANŞ İLE EĞİTİM VERECEK
“Spor Kenti İnegöl” sloganıyla sporun ve sporcunun her zaman yanında olma anlayışıyla 2006 yılından beri devam ettiğimiz yaz spor okulu uygulamamıza bilindiği üzere 2010 yılında Kış Spor Okullarını da dahil ettiklerini belirten Aktaş, “Artık başta öğrencilerimiz olmak üzere, yetişkin halkımızda kış döneminde salon sporlarından faydalanabiliyorlar. Halkımızdan gelen talepleri dikkate alarak bu yıl Kış Spor Okullarımızı toplam 8 branşta düzenliyoruz. Bu spor branşlarımızı sizlerle paylaşmak istiyorum; Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Yüzme, Jimnastik, DOSTUM bünyesinde yoğun bir rağbet gören Oryantiring ve Okçuluk ile Dağcılık Sportif Tırmanışı branşlarında vereceğimiz eğitimler ile çocuklarımızın bedenen ve ruhen sağlıklı birey olmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZA YATIRIM GELECEĞİMİZE YATIRIMDIR”
Aktaş konuşmasının devamında; “Bugünün Yarını; Yarının Umudu Olan sevgili çocuklarımızın bu spor branşları ile çalışmalarını yapacakları yerleri ise şöyle belirtirsek, Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Jimnastik ve Dağcılık Sportif Tırmanış çalışmaları Belediye Spor Salonunda, Oryantiring çalışmaları Kültür park içinde, Yüzme branşımız Okyanus Koleji Yüzme Havuzunda ve Okçuluk ise Yeniceköy Dostum Tesislerinde olacak.(servis kültür park içi belediye spor salonu önünden) Çocuklarımızın yeteneklerini geliştirmelerine imkan sağlayan, onlara spor alışkanlığı kazandıran kış spor okullarımız ile sağlıklı nesiller yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Şunu unutmayalım ki çocuklarımıza yatırım geleceğimize yatırımdır” dedi.

banner380

30 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR
Kış Spor Okulların eğitimlerin 30 Eylül Cumartesi günü başlayacağını belirten Aktaş, “Kış Spor Okulları ücretlerimiz Voleybol 50 TL, Basketbol 60 TL, Yüzme 190 TL (servis dahil), Masa Tenisi 35 TL, Oryantiring 50 TL, Jimnastik 70 TL, Okçuluk 50 TL ve Dağcılık Sportif Tırmanış branşında 40 TL olarak belirlendi. Ücret yatırma ve kayıt işlemleri Kültür park içi Belediyespor salonunda olacak. Kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize forma ve tişört hediye edeceğiz. Şunu da belirtmek isterim ki kış spor okullarında bir branşın açılabilmesi için yeterli çoğunluğun sağlanması da gerekmektedir. Ayrıca Kış Spor Okullarına kayıt için 713 90 20 nolu telefondan veya www.inegolbelediyespor.org adresinden daha fazla da bilgi alınabilir” açıklamasında bulundu.

Aktaş son olarak, “Düzenlemiş olduğumuz Kış Spor Okulları çalışmalarımız ile ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkanı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu vesile ile tüm ilçe halkımızı sağlıklı bir yaşam için spor yapmaya ve çocuklarımızın sağlıklı gelişimine yardımcı olacak Kış Spor Okullarımıza kayıt yaptırmaya davet ediyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<