banner359

Kısıtlama bitti İnegöllüler Kültürparka akın etti

07 Haziran 2020 Pazar 16:47
Kısıtlama bitti İnegöllüler Kültürparka akın etti

Hafta sonu kısıtlamasının bitmesini fırsat bilen İnegöllüler, pazar gününün tadını çıkarmak için Kültürparka akın etti. Aylar sonra aileleriyle pikniğe gelen vatandaşlar yeşilin ve doğanın keyfini çıkardı.

İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelgeyle park, bahçe, piknik ve mesire alanları vatandaşların kullanımına açılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasını kaldırmasının ardından haftalar sonra kısıtlamasız ilk hafta sonunda vatandaşlar Kültürparka akın etti. Aileleriyle ve arkadaşlarıyla ormana koşan vatandaşlar voleybol, okey ve tenis oynadı. Semaverde çaylarını demleyen ve mangallarını yakan vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

Anahtar Kelimeler:
InegölKültürpark
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<