banner359

Kitap fuarına yoğun ilgi

20 Şubat 2018 Salı 09:41
Kitap fuarına yoğun ilgi

İnegöl Belediyesi tarafından VAV Fuarcılık Organizasyon işbirliği ile açılan İnegöl Kitap Günleri İnegöllülerden büyük ilgi görüyor. Hafta sonu havanın güneşli olmasını fırsat bilen İnegöllüler, MODEF Fuar Merkezinde açılan İnegöl Kitap Fuarına akın etti. İnegöllüler hem Hikmet Şahin Kültürparkında güneşli havanın tadını çıkardılar hem de kitap fuarına giderek alışveriş yaptılar.

İnegöl Belediyesi tarafından VAV Fuarcılık Organizasyon şirketi işbirliği ile 16 Şubat Cuma günü düzenlenen törenle açılan İnegöl Kitap Günleri, 25 Şubat Pazar gününe kadar açık kalacak. İnegöl Kitap Günleri Fuarında 100 yayınevinden 60 stant yer alıyor.

İMZA GÜNLERİ DÜZENLİYOR

Bu yıl 2´ncisi düzenlenen İnegöl Kitap Günleri Fuarında stant açan kitapevleri, vatandaşları fuara çekmek için imza günleri düzenliyor. Önemli yazarlarında geleceği fuarda, 60 yazar imza günü düzenleyecek. Belediye Başkanı Alper Taban, “Dinimizin ilk emri ‘Oku´ ama biz okuma noktasında eksik kaldığımızı düşünüyorum. Hedef koymalıyız. Bu yıl şu kadar kitap okuyacağım demeliyiz kendimize. Biz bu organizasyonlar vesilesiyle ne kadar çok gencimize bu özelliği, kitap okuma alışkanlıklarını verebilirsek ne mutlu bize. 257 bin vatandaşımız var. Tüm yetişkinleri de 16-25 Şubat tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz fuarımıza davet ediyorum. Yazarlarımız noktasında da Türkiye´de kabul görmüş, bilinirliği olan yazarlarımızı getirelim istedik ki vatandaşlarımız bu heyecanı biraz daha fazla hissedip gelsinler. Çok değerli yazarlarımızın bir kısmını Kültür Sanat Merkezimizde de ağırlayacağız. Orada da buluşmalar yapacağız ve kitaplarını imzalayacaklar. 10 gün boyunca sabah 09.00-20.00 arasında dolu dolu bir fuar yaşayıp yaşatmak istiyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
InegölFuarKitap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<