banner359

Köftecinin bahçesine daldı!

22 Kasım 2017 Çarşamba 11:18 2017-11-22 14:54:13
Köftecinin bahçesine daldı!


Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen kaza da kontrolden çıkan hafif ticari araç köftecinin bahçeye uçtu; 1 kirişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; Bursa’dan İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Serkan Ö. Yönetimindeki hafif ticari araç, Yenice Köprülü kavşağı mevkiinde kontrol çıktı. Hızla savrulan araç, yolun sağındaki aydınlatma direğini devirip hızlandı. Kontrolden tamamen çıkan araç, köftecinin bahçesindeki ağaçları da devirip takla attı. Kaza sonucunda sürücü yaralandı.
Yaralı sürücü kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.
YENİŞEHİR’DEN GELİRKEN
İkinci kaza ise sabah saatlerinde oldu. Yenişehir’den İnegöl’e seyir halinde olan sürücüsü Şeref A. yönetimindeki 16 LF 571 plakalı kamyonet, Ödemiş köyü mevkiinde yan yattı. kaza sonucunda sürücü ile yanında bulunan 41 yaşındaki Necat P. Yaralandı. Yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilerek tedavi altına alındılar.

Son Güncelleme: 22.11.2017 14:54
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<