banner359

Kök hücre bağışı bekleyen hastalar için umut oldular

08 Aralık 2022 Perşembe 11:29 2022-12-08 19:01:42
Kök hücre bağışı bekleyen hastalar için umut oldular

Gazipaşa Ortaokulu ile Kızılay işbirliğinde düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasında velilerden rekor katılım sağlandı. Kampanyaya ilçe protokolü de katılım sağlayarak destek verdi.
BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ
Okulda düzenlenen kan bağışı kampanyası hakkında bilgi veren Gazipaşa Ortaokulu Müdürü Özlem Akyol Uysal, “Kan bağışı kampanyamızı yoğun ve rekor katılımla gerçekleştirmiş olduk. Bu anlamlı etkinliğimizde bizlere destek olan Kaymakamımız Sayın Eren Arslan’a, Milli Eğitim Şube Müdürlerimize, Nuri Pakdil ailesine kampanyamız için canı gönülden çalışan öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve katılım gösteren kıymetli velilerimize teşekkür ederiz. Biz kocaman bir aileyiz. Kök hücre bağışıyla değerleri eşleşen, kök hücre bağışı bekleyen iki yavrumuza bugün umut olduk. Ayrıca mutluyuz. Dünyayı iyilik kurtaracak” dedi.
Kan bağışı kampanyasında 520 öğrenci velisi katılım sağlarken, 300 kan bağışı ve 240 kök hücre bağışı yapıldı.

Son Güncelleme: 08.12.2022 19:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<