banner359

Kontrolden çıkan otomobil otobüse çarptı

09 Eylül 2017 Cumartesi 18:31
Kontrolden çıkan otomobil otobüse çarptı

Özdilek kavşağı üzerinde meydana gelen kaza da kontrolden çıkan otomobil önce bariyerlere sonra otobüse çarptı; bir kişi yaralandı. kaza sırasında yoldan karşıya geçmeye çalışan 5 vatandaşlar araçtan son anda kaçarak kurtuldular.
Edinilen bilgilere göre; İnegöl’den Alanyurt’a seyir halinde olan sürücü 80 yaşındaki sürücü Reşat M. Yönetimindeki 16 PE 878 plakalı özel otomobil, köprü üzerinde kontrolden çıktı. Savrulan otomobil önce orta refüje çarptı ardından yanında seyir halinde olan sürücü Uğur B. yönetimindeki 16 KBD 42 plakalı otobüse çarptı. Otobüse çarpan otomobil savrularak yol kenarında ancak durabildi. Kaza sonucunda otomobil sürücüsü yaralandı.
İLK MÜDAHALE POLİSLERDEN
Kazayı gören emniyet ekipleri duruma müdahale ettiler. Kaza yerine gelen emniyet ekipleri yaralı olan otomobil sürücüsünü ekip otosuna alarak 112’ye haber verdiler. Ekip otosunda güvenliği sağlanan yaralı sürücü kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.
Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
InegölKazaE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<