banner359

Korkutan kaza! Araç takla attı

28 Ekim 2015 Çarşamba 15:56 2015-10-28 17:07:54
Korkutan kaza! Araç takla attı
 İnegöl-Bursa karayolu üzeri Organize Sanayi Bölge kavşağı mevkisin de 3 aracın karıştığı kaza da 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinden Bursa istikametine seyir halindeki 70 yaşındaki Mehmet Ali Yaman yönetimindeki 23 10 RR 465 plakalı özel otomobile plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir tır çarptı. Çarpma sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden Yaman, takla atarak karşı şeride geçti. Mehmet Ali Yaman´ın özel otomobili, Bursa istikametinden İnegöl istikametine gitmekte olan 39 yaşındaki Volkan Şaykol yönetimindeki 23 DR 450 plakalı özel otomobile çarptı. çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Volkan Şaykol ise, karşı şeride geçerek durabildi.

Kaza sonucu plakası ve sürücüsü belirlenemeyen tır olay yerinden kaçarken, özel otomobillerin sürücüleri Mehmet Ali Yaman ve Volkan Şaykol ile 6 yaşındaki Azra Şaykol hafif şekilde yaralandılar. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulanslarında ki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, ambulanslarla Acil Servise kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kaza sonucu trafiğe kapanan Bursa-Ankara karayolu, kazaya karışan özel otomobillerin yoldan kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 28.10.2015 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<