banner359

Kosova'da Özel Gün

01 Mart 2018 Perşembe 10:13
Kosova'da Özel Gün

Özel Devrim Kosova İlkokulu anlamlı bir etkinliğe imza attı. İnegöl Belediyesi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencilerinin ağırlandığı etkinlikte, İnegöl Belediyesi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencileri yıl boyunca yaptıkları etkinlikleri sergileme fırsatı buldular.

Özel Devrim Kosova İlkokulu öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, aynı zamanda sergilenen eserlerin satışı da yapıldı. Kazanılacak paranın yine İnegöl Belediyesi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu için kullanılacağı etkinlik güzel anlara sahne oldu.

Özel Devrim Kosova İlkokulu Danışman Öğretmeni İbrahim Ergin, “Bugün bu şahane öğrencilerle bir arada olmaktan onur duyduk. Gerek eserleri, gerekse hal ve tavırları ile birer örnek olan bu öğrencilerin öğretmenleri ayrıca takdiri hak ediyorlar. Bugün bizleri mutlu eden noktalardan bir tanesi de öğrencilerimizin etkinliğe gösterdikleri yoğun ilgi oldu. Özel misafirlerimizin yaptıkları eserlere gösterdikleri saygı, onlarla kurdukları dialog mutlu çocukların okulu öğrencisi olma bilincine eriştiklerini gösteriyor. Biz öğrencilerimizin farklılıklara saygılı bireyler olarak yetişmesini arzuluyoruz. Bugün öğrencilerimizin bize verdiği dönüt bizleri gururlandırdı” dedi.

Özel Devrim Kosova İlkokulu Müdürü Özer Yılmaz ise, “Bugün okulumuzda çok özel konuklar ağırladık. Bizlere hayata tutunma ve azim ile nelerin başarılabileceğini gösteren bu çocukların eserlerine şahit olmaktan mutluluk duyduk. Bizler felsefe olarak her çocuğun doğru öğretim modeli ile kendisini gerçekleştirebileceğine inanıyoruz. Eğitimde amaç tüm çocukların aynı olmasını sağlamak değil, her çocuğun kendi kapasitesinin en üst düzeyine ulaşmasını sağlamak olmalıdır. Bugün ziyaretimize gelen öğrenciler bu eğitim prensibinin en büyük temsilcileridir. Bu noktada öğretmenlerini özellikle tebrik etmek istiyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<