Kosova Eğitim Kurumları Ödüle Doymuyor

13 Şubat 2017 Pazartesi 17:19 2017-02-13 17:29:37
Kosova Eğitim Kurumları Ödüle Doymuyor

 Kosova Eğitim Kurumları Bursa ve ilçelerini kapsayan  “Kadına ve Çocuğa Şiddet” konulu resim yarışmasında derece alarak İnegöl’ü gururla temsil etti. Yarışmaya katılan 2000’in üzerindeki eser arasından sıyrılarak sergide yer almaya hak kazanan Kosova Eğitim Kurumları öğrencileri Hatice İrem Yıldırım (7. Sınıf), İlkan Talha Gül (7. Sınıf) ve Mustafa Onur Acar (3. Sınıf) yapılan törende başarı belgelerini aldılar.

banner380
Kosova Eğitim Kurumları Görsel Sanatlar Öğretmeni Serkan Göçer; “Bu yıl katıldığımız dördüncü yarışmadan da ödül ile dönüyoruz, daha önce de dile getirmiştik bizim hedefimiz daima gelişen, yukarıyı hedefleyen bir kültür oluşturmak. Öğrencilerimizin içerisinde yer alan sanatçıları doğru sözcüklerle harekete geçiriyoruz ve sonucunda başarılar elde ediyoruz. Bundan sonraki yarışmalarda da hedefimiz yine dereceler almak olacaktır. Bize yetişemeyenler bizi takip etmeye devam etsinler.” dedi.

Kosova  Eğitim Kurumları Okul Müdürü Erol Baştürk ise, sanata ve sanatçıya her zaman değer verdiklerini, onlar için olumlu ve doğru çalışma ortamı oluşturmak için çaba harcadıklarını dile getirdi.Baştürk,yarışmanın konusu itibariyle de çok anlamlı olduğunu, okulda bu konuyla ilgili ilk dönem bir seminer de düzenlediklerini dile getirdi. Öğrencilerin yalnızca akademik olarak gelişmesinin yeterli olmayacağını dile getiren BAŞTÜRK, manevi anlamda da gerek sanat yoluyla gerekse diğer yollarla gelişimin sağlanması gerektiğini belirtti.

Son Güncelleme: 13.02.2017 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<