banner359

Kosova Eğitim Kurumları'ndan Anlamlı Kampanya!

19 Aralık 2016 Pazartesi 20:44 2016-12-19 20:53:14
Kosova Eğitim Kurumları'ndan Anlamlı Kampanya!

 Kosova Eğitim Kurumları geçtiğimiz günlerde “Kitapların aydınlık dünyası ile ülkenin doğusu ve batısı arasında bir köprü kuruyoruz” sloganıyla bir kitap toplama kampanyası gerçekleştirdi. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği kampanya sonucunda toplanan kitaplar Tepedibi İlkokulu (Haliliye-Şanlıurfa) ve Sağlamtaş Cumhuriyet Ortaokulu (Malkara-Tekirdağ) öğrencilerine ulaştırıldı. Yeni kitaplarına kavuşan Tepedibi İlkokulu ve Sağlamtaş Ortaokulu öğrencileri heyecan ve coşkuyla kitaplarını okumaya başladılar.

 Kosova Eğitim Kurumları Kurucusu Devrim Kosova konuyla ilgili olarak; “ Biz yıllardır öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanması adına çalışmalarda bulunuyoruz. İyi birer okur olan öğrencilerin akademik anlamda da her zaman daha ileriye gittiği araştırmalar sonucunda da defalarca ispatlandı. Bu düşüncelere sahip bir kurum olarak da kütüphanesi olmayan ve kitaplarla buluşmak isteyen öğrencilerle kitaplar arasında bir köprü kurmak istedik. Öğrencilerin kitaplarla buluşmasından doğan mutlulukları bizim kampanyamızın en güzel dönütüdür” şeklinde konuştu.
Okul Müdürü Erol Baştürk ise; “Kurum olarak açıldığımız ilk günden beri kitap okuma konusunda öğrencilerimi teşvik ettik. Kitap Kurdu çalışmamız ile her hafta en çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdik ve diğer öğrencilere örnek olmalarını sağladık. Kitaplara bizim kadar kolay ulaşamayan öğrenciler için ise bir fırsat sunmayı amaçladık ve bu kampanyaya imza attık. Kitapları gönderdiğimiz okullardaki öğretmenlerden aldığımız geri dönüşler gösteriyor ki başarılı olmuşuz. Bu kampanyayla bir kez daha anladık ki doğumuz ile batımız arasındaki mesafe bir kitabın satırları kadar yakın olabiliyor eğer istenirse. Bundan sonra da buna benzer sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek. Biz yukarı çıkarken etrafımızdakileri de yukarı doğru çekmek istiyoruz, bu niyetle çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Son Güncelleme: 19.12.2016 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<