banner359

Kosova Koleji Anıtkabir'de

26 Mart 2018 Pazartesi 19:37 2018-03-26 20:01:01
Kosova Koleji Anıtkabir'de

Özel Devrim Kosova Ortaokulu öğrencileri, eğitim ve kültür gezileri kapsamında Anıtkabir’i ziyaret etti.

Özel Devrim Kosova Ortaokulu öğrencileri 5.6.7.ve 8.sınıflardan oluşan 170 kişilik bir grupla Anıtkabir ‘i gezdiler.4 otobüsle yapılan gezide öğrenciler yolculuk sırasında doyasıya eğlendiler.
Öğrencilerin ilk durağı Anıtkabir oldu.4 rehberin eşlik ettiği gezide öğrenciler Anıtkabir ile ilgili tüm bilgileri öğrenme şansı buldular.Anıtkabir içinde bulunan tüm müzeleri gezdikten sonra öğrenciler meydanda toplandı.Anıtkabir tören komutanı ve askerler eşliğinde Özel Devrim Kosova Ortaokulu çelengi mozoleye bırakıldı.Çelenk sunma törenini takiben Atatürk’ün manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.Tören bitiminden sonra Özel Devrim Kosova Ortaokulu Müdürü Erol Baştürk Anıtkabir özel defterini imzaladı.
Özel Devrim Kosova Ortaokulu Müdürü Erol Baştürk burada yaptığı konuşmada şöyle konuştu,''Ey Büyük Atam,Özel Devrim Kosova Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri olarak huzurunuza geldik.Yaşamını millete adayan,bir imparatorluğun küllerinden yepyeni ve güçlü bir devlet kuran eşsiz bir lider,seçkin bir devlet adamı,büyük bir komutan ve dahi olan yüce Atatürk’ün manevi huzurunda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz''dedi.Anıtkabir’den sonra 1.ve 2.meclis gezildi.Son olarak Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesi gezildi.

Son Güncelleme: 26.03.2018 20:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<