banner359

Kosova’dan ‘Sokaktaki Canlara Dost Eli’ Projesi

04 Ekim 2016 Salı 17:09 2016-10-04 17:20:15
Kosova’dan ‘Sokaktaki Canlara Dost Eli’ Projesi

Kosova Eğitim Kurumları öğrencileri, Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde İnegöl Kültürpark içinde bulunan Pisi Bahçe'yi ziyaret etti.

Kosova Eğitim Kurumları olarak 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında İnegöl Kültürpark içinde bulunan Pisi Bahçe Kedi Yaşam Merkezi içindeki hayvanların zorlu kış şartlarına hazırlık amaçlı barınma,korunma ve gıda ihtiyaçlarını gidermek amacıyla başlatılan sosyal yardım projesi hayata geçirildi.

Proje kapsamında toplanan yiyecek ve eşyalar Kültürpark içindeki Pisi Bahçe yetkililerine düzenlenen gezi ile teslim edildi.Geziye katılan 2/B,3/A,5/A ve 6/B sınıfları bahçedeki kedileri doyasıya sevdiler.
Okul Müdürü Erol Baştürk, yaptığı açıklamada; “ Hayvanları sevenler, insanları daha içten severler. Hayvan dostları mutlu olmayı sevgide ararlar. Hayvanları koruyalım. Hayvanlara eziyet etmeyelim. Hayvanları sevelim. Onlara yardımcı olalım. Hayvanları Koruma Günü'nde öğrendiklerimizi yaşam boyu uygulayalım” dedi.

Son Güncelleme: 04.10.2016 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<