"Kötü gidişe dur diyeceğiz"

22 Şubat 2021 Pazartesi 11:26
"Kötü gidişe dur diyeceğiz"

İneglspor Teknik Direktörü Özgür Şahin, Çarşamba günü İnegöl'de oynanacak Kocaelispor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

banner380

Bordo beyazlı ekip, Kocaelispor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Özgür Şahin, şunları söyledi:
“Kocaelispor hazırlıklarına başladık. İlk antrenmanımızı kar nedeniyle halı sahada yaptık. 2 gündür de tesislerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kocaeli maçından iyi sonuç almaya çalışacağız. 2 haftadır bildiğiniz gibi mağlup oluyoruz. Ama Çorum maçındaki mücadele, girdiğimiz pozisyonlar bizi Kocaeli maçıyla ilgili umutlandırıyor. Bu maçtan inşallah puan veya puanlar alıp, bu 2 haftalık kötü gidişe dur diyeceğiz ve yeniden bir çıkış yakalamaya çalışacağız. Sporcularım bu manada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben onlara güveniyorum. Sahada aksiyonu olan, temposu yüksek, mücadele eden bir takım göstermek istiyoruz. Ahmet Hakan Şahin, Ogün ve Erdem’in sakatlıkları devam ediyor. Bunlara Çorum maçında sakatlanan Seydi’de eklendi. Ayrıca kaptan Metin cezalı olduğu için müsabakada yerini alamayacak. Diğer oyuncularımızın herhangi bir sıkıntısı yok. En iyi şekilde Kocaeli maçına hazırlanıyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<