banner359

Kuaför Cinayetinde karar çıktı!

14 Temmuz 2017 Cuma 23:57 2017-07-15 00:11:03
Kuaför Cinayetinde karar çıktı!

İnegöl’de zihinsel engellinin darp edilmesi sonucunda çıkan kavgada kalbine aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybeden kuaför cinayeti zanlılarına ceza yağdı. Cinayeti işleyen zanlıya 15 yıl, diğer iki sanığa ise tehdit ve mala zarar verme suçlarından 4 yıl 7 ay hapis cezası verildi.
17 Ocak 2016 tarihinde İnegöl´de işlenen Cinayetin tutuklu sanıkları Ali Ş., Mert S. Ve Hamdi K. son kez hakim karşısına çıktılar.
VALLAHİ BİLLAHİ BEN YAPMADIM!
Mahkeme heyeti tutuklu sanıklara son sözlerini sordu. Tutuklu Sanık Ali Ş., “Vallahi billahi ben yapmadım. Hamdi yaptı. Beraatimi istiyorum” dedi.
Tutuklu sanık Mert S., cinayeti işlemediğini savunarak, beraatini istedi.
Sanık Hamdi K. ise, “Ben yapmadım. Beraatimi istiyorum” dedi.
Mahkeme heyeti sanıkların son sözünün ardından kararını verdi. Bir numaralı cinayet zanlısı Ali Ş.’ye 15 yıl hapis cezası verilirken, tutuklu diğer iki sanık cinayet davasından beraat ettiler. Sanıklar Mert S.’ye tehdit suçundan 4 yıl, Hamdi K.’ya ise mala zarar verme suçundan 6 ay hapis cezası verildi. Mert S. İle Hamdi K. tahliye olurken, cinayet zanlısı Ali Ş. Cezaevine götürüldü.
OLAYIN AYRINTILARI
İddiaya göre; saat 23.00 sıralarında iki ayrı grup, Avarlar kavşağının yanındaki sokakta alkol alırken, gruptan bir genç alkolünde etkisiyle önlerinden geçen zihinsel engelli bir genci darp etmeye başlamış, bunu gören 25 yaşındaki Tamer Y., gencin yanına giderek, darp ettiği zihinsel engelli genci bırakması konusunda uyarmıştı. Zihinsel engelli genci bırakan kişi ile Tamer Y. arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüşmüştü. Tarafların arkadaşlarının da katıldığı kavga sırasında Tamer Y., grup arasından bir kişi tarafından kalbinden ve göğsünden bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Özel araçla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. 

Son Güncelleme: 15.07.2017 00:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<