banner359

Kuaför ve Berber tarifelerine zam!

03 Mayıs 2019 Cuma 15:33 2019-05-03 15:43:54
Kuaför ve Berber tarifelerine zam!

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, zamlı yeni tarifeleri düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

Yönetim kurulu üyeleriyle odada basın toplantısı düzenleyen Başkan Erhan Güven, artan maliyetler ve gelen zamlar sonrasında zam kararı almak zorunda kaldıklarını belirterek, 2 yıldır zam yapılmayan tarifelere yüzde 30 oranında zam yaptıklarını söyledi. İnegöl’de 202 erkek berberi ve 97 bayan kuaförünün faaliyet gösterdiğini aktaran Güven, “Esnafımızın Bağ-Kur, elektrik, su, doğalgaz ve dükkan kiraları başta olmak üzere malzemelere gelen zam artışları üzerine 2 yıldır aynı olan berber ve kuaförlerdeki fiyat tarifelerine üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda zam yapıldı. Yönetim kurulumuzca uygun görülen zam talebi Bursa Esnaf Odalar Birliğimizin fiyat tespit komisyonunca olumlu karşılandı ve 2 Mayıs’ta fiyat teklifimiz onaylandı. Birliğimiz tarafından onaylanan fiyat teklifimiz İnegöl Belediyesi tarafından da onaylanarak, fiyatlarımıza zam yapılmıştır” dedi. 

Ramazan ayı dolayısıyla çalışma saatlerinde esneklik yapıldığını da belirten oda Başkanı Erhan Güven, “Odamıza kayıtlı Berber ve Kuaför esnafı için 2014 yılından beri İnegöl Belediyesi encümen kararıyla çalışma saatleri uygulaması mevcut. Ancak Ramazan ayında erkek berberlerinin akşamları çalışma saatlerinin kısıtlı olması ve bayram önceleri yoğunlaşan işler sebebiyle bu sene Ramazan ayının başlayacağı 06 Mayıs 2019 tarihinden Ramazan ayının sonuna kadar erkek berberlerinin akşamları kapanış saatlerinin serbest bırakıldı. Yine Pazar günleri kapalı olan erkek berberlerin Bayram öncesine gelen 26 Mayıs ve 02 Haziran 2019 Pazar günün serbest bırakıldı. Ayrıca Salı günleri kapalı olan bayan kuaförlerinin bayram öncesine gelen 28 Mayıs 2019 Salı günü de serbest bırakıldı” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 03.05.2019 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<