banner359

Küçükçalık'ta mezuniyet coşkusu

25 Mayıs 2017 Perşembe 11:38 2017-05-25 11:45:18
Küçükçalık'ta mezuniyet coşkusu

Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesinden 2016-2017 eğitim öğretim döneminde mezun olan 178 öğrenci için okul bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İnegöl Tüketiciyi Koruma Derneği Başkanı Şükrü Sütcü, İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Halil Peynirci, bazı okul müdürleri, öğretmen ve veliler katıldı.

Konuşmaların ardından okul birincisi 12-B sınıfı öğrencisi Emre Kılbaş mezuniyet kütüğüne isimliğini çaktı. Okul birincisi Emre Kılbaş ile okul ikincisi 12-C sınıfı öğrencisi Sedat Çimen ile okul üçüncüsü 12-C sınıfı öğrencisi Melisa Aktaş´a plaketleri takdim edildi.

12. sınıf öğrencilerinin 11. sınıf öğrencilerine bayrak ve flama devir etmesinin ardından, sınıf birincilerine mezuniyet belgeleri takdim edildi. Okula maddi ve manevi destek verenlere şükran plaketlerinin verilmesinin ardından mezun olan 178 öğrenci keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Mezuniyet töreni öğrencilerin şarkılarla gönüllerince eğlenmesiyle son buldu.

Son Güncelleme: 25.05.2017 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<