banner359

Kültür Gezilerine Yoğun İlgi

27 Şubat 2016 Cumartesi 10:36 2016-02-27 10:38:57
Kültür Gezilerine Yoğun İlgi

 İnegöl Belediyesi’nin Çanakkale, Konya ve Bursa’ya düzenleyeceği kültür gezilerinin kayıtları geçtiğimiz Perşembe günü başladı. Ücretsiz olarak düzenlenen gezilerin kayıtlarında adeta izdiham yaşandı.

Nisan ayı içerisinde başlaması düşünülen kültür gezileri için kayıtlar alınmayı başlanırken, kayıtların ilk gününde Belediye hizmet masalarında büyük bir yoğunluk yaşandı. Çok sayıda vatandaş gezi listesine adını yazdırmak için sabah erken saatlerde Belediye Hizmet Masasında sıraya girerken, yoğunluk gün boyu devam etti.

Kayıt başvurusuna gelen vatandaşlar ise, tarihi, kültürel ve manevi değerlerin daha yakından görülmesine vesile olan bu projenin hayata geçirilmesine ve böyle bir imkanın sunulmasına öncülük eden İnegöl Belediyesine teşekkürlerini dile getirirlerken, dua ve minnetlerini de sunmaktan kaçınmadılar.

Kültür gezileri kayıtlarında şu şartların arandığı belirtildi.

• Başvurular İnegöl Belediyesi Merkez Binasında bulunan Hizmet Masası’na, Yenice, Cerrah, Kurşunlu, Tahtaköprü ve Alanyurt Ek Hizmet Binalarında bulunan Hizmet Masalarına hafta içi şahsen yapılacaktır.

• Eşler birbiri için kayıt yaptırabilecektir. Gezilerimizde eşlerden birinin yaşının tutması halinde diğeri için yaş sınırı aranmayacaktır.

• Daha önce Konya ya da Çanakkale Kültür Gezilerimize katılan vatandaşlarımız tekrardan aynı şehirler için kayıt yaptıramayacaklar, ancak farklı bir şehri tercih edebileceklerdir.

• Çanakkale ve Konya turlarına 50 yaş ve üzeri, Bursa turumuza ise 40 yaş ve üzeri vatandaşlarımız başvuru yapabilecektir.

• Bir vatandaşımız bir sezonda sadece bir Kültür Gezimize katılabilecektir.

• Bu hizmetimizden İnegöl’ün 116 mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımız faydalanabilecektir.

Son Güncelleme: 27.02.2016 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<