banner359

Kültürparkta revizyon!

09 Nisan 2022 Cumartesi 00:00 2022-04-09 20:57:33
Kültürparkta revizyon!

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Hikmet Şahin Kültürparkında ciddi bir revizyon olacağını, araçlar için otopark alanı ve rehber yol uygulaması yapılacağını müjdeledi.  İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban 3. Yıllık çalışmalarını değerledirdiği programda Kültür Park içinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Taban “Kültür Park yoğun kullanım aşamasında gelmeden bir düzenleme yapacağız. Araç girişlerinin kontrollü yollardan sağlanması, motosikletlerde keza aynı şekilde de doğru yerlerde parklanma. Orada pikniğe giden, spora giden, yürüyüşe giden vatandaş arabadan motordan kendini sakınmamalı. Arkadaşlarımız rehber yol dediğimiz uygulamayı Büyükşehir Belediyesi ile belli bir noktaya getirdi. Okullar bölgesinden girdiğimizi düşünelim. Sağlı sollu yay çizerek tek yönlü ilerlediğimizi düşünelim ve diğer bölümden çıktığımızı düşünelim ve diğer bölümden çıktığını düşünün. Geri dönüş olmayacak. Rehber yol içinde parklanma alanları olacak onun dışına çıkamayacak. Bölünmüş yol uygulaması yapacak. Vatandaşımız araba motor korkusu yaşamasın. “

Son Güncelleme: 09.04.2022 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<