banner359

Kurşun geçirmez masa üretti

24 Ocak 2022 Pazartesi 11:10 2022-01-24 11:34:01
Kurşun geçirmez masa üretti

İnegöl’de faaliyet gösteren bir firma kurşun geçirmez ve depreme dayanıklı masa üretti. Masanın kurşun geçirmezlik testini ise firma sahibi kendi üzerinde gerçekleştirdi.

Masanın sadece silahlı saldırıları önlemediğine değinen Özkan, “ Bir deprem gerçeğimiz var. Bu masa aynı zamanda depreme dayanıklı bir masa. Bizim masamız ofis toplantı masasının yanı sıra evlerde yemek masası olarakta kullanılabilir. Biz tüm aksamlarını çelik saçtan yapıyoruz. Yani kurşun geçirmiyor.  Bizim yaptığımız bu masa şuan 9mm’lik tabancalar için geliştirildi. Ama istenilmesi halinde çeliğinde ve ebadında oynama yapabiliyoruz.”dedi.

Masanın içine kendisinin gireceğini ve gerçek silahla masaya ateş edileceğine değinen Özkan, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“Bir yiyecek firması “Yemediğimiz şeyi üretmiyoruz” diye reklam yapmıştı.  Bizde ürettiğimiz şeyi bir deneyelim, ondan sonra karşı tarafa güvenirliğini de kendimiz test etmiş şekilde verelim. Masamızı İstanbul Mobilya Fuarına yetiştirmeye çalışıyoruz. 25-30 Ocak tarihleri arasında inşallah biz oradayız. Masamızın üzerinde mobilya aksamı olacak ve satışımızı orada yapacağız. Kısacası piyasada olmayan bir ürün üretmiş olduk. Biz patent başvurularımızı yaptıktan sonra üretime başladık. Müşterinin isteyeceği güvenlik sınırına göre biz bu masayı üretiyoruz. Bu masa ortalama 500 kilonun üzerinde. Üzerindeki mobilyasıyla beraber ağırlığı ortalama 600 kiloya yaklaşıyor.”

Son Güncelleme: 24.01.2022 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<