Kurşunlama olayında flaş gelişme

İstiklal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir restoranda meydana gelen kurşunlama olayı ile ilgili bir kişi tutuklandı.

17 Şubat 2015 Salı 18:07 2015-02-17 20:50:52
Kurşunlama olayında flaş gelişme
İstiklal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir restoranda meydana gelen kurşunlama olayı ile ilgili bir kişi tutuklandı.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, işyerine gelen K.E., belinden çıkardığı silahla işyeri içerisinde etrafa ateş etmeye başladı. Öfkeli işyeri sahibinin silahından çıkan kurşunların isabet ettiği korumaları olduğu belirtilen İ.H. boynundan, E.K. ise kalçasından yaralandı. Yaralanan korumalardan İ.H., yanındaki arkadaşının belinden aldığı silahla işyeri sahibine karşılık verdi. İ.H.’nin silahından çıkan kurşunlar işyeri sahibinin bacaklarına isabet etti. Olayda yaralanan üç kişi, özel araçlar ve 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilerek tedavi altına alındılar.

Emniyet ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda olayla ilgili deliller elde edildi. İşyerinde yapılan aramada 5 adet ruhsatsız silah ile çok sayıda mermi ele geçirilirdi. Olaya karışan E.K., A.E. ve K.E. emniyetteki sorgularının ardından  mahkemeye sevk edildi. E.K. ve A.E. mahkeme tarafından serbest bırakılırken, K.E.’nin ise tutuklandı.

Son Güncelleme: 17.02.2015 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<