Kürt vatandaşın isyanı: “Bu vatanı bölemeyeceksiniz”

04 Ekim 2018 Perşembe 22:45 2018-10-05 00:57:33
Kürt vatandaşın isyanı: “Bu vatanı bölemeyeceksiniz”

Batman’da hain saldırı sonrasında şehit olan Mehmetçiklerimiz için Türkiye tek yürek oldu. Saldırıyı yapan hainlere en güzel cevap İnegöl'de ikamet eden, aynı zamanda Kürt olan Maşallah Önel’den geldi. Muşlu olan Önel, masanın üzerine koyduğu Türk bayrağıyla hainlere seslendi.

banner380

“Bu vatanı bölemeyeceksiniz”

Terör örgütünün ülkeyi bölemeyeceğini dile getiren Önel, “Ben dünyada tek bir ülke tanırım, tek bir vatan tanırım, tek bir toprak tanırım o da Türkiye Cumhuriyeti’dir. Dış güçler ne yaparsa yapsın, bu hainler ne yaparsa yapsın, bu vatanı bölemeyeceksiniz. Bu vatan çapulcularla kurulmuş bir vatan değildir. Bu vatan çok kan dökülerek kurulmuş bir vatan, öyle üç beş çapulcuya bırakılacak bir vatan değil. Türkiye’de Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevisi, hepsi birdir bunları kimse bölemez. Ne yaparsanız yapın bölemeyeceksiniz bu vatanı." diye konuşarak terör örgütüne isyan etti.

Son Güncelleme: 05.10.2018 00:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
inegöl 2018-10-05 11:24:53

VAllah böyle bi açıklamaya ihtiyacımız vardı sen kimsin...

banner366

<