Kuşçular pazarında yangın

15 Ağustos 2016 Pazartesi 15:12 2016-08-15 15:14:32
Kuşçular pazarında yangın

500´e yakın evcil ve kümes hayvanları telef oldu-

Esik yoğurt pazarı bölgesi Kuş pazarındaki dükkanlarda çıkan yangın, evcil ve kümes hayvanlarını telef etti. 500´e yakın evcil ve kümes hayvanı telef olurken, 100´e yakın hayvan ise kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre; Yenice Mahallesi Demircizade sokaktaki kuş pazarında bulunan dükkanlarda henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. Fatih Gürcan, Ersel Duru, Metin Güngören ve Melih Bekar´a ait içerisinde evcil ve kümes hayvanlarının bulunduğu dükkanlar bir anda alev aldılar. 4 dükkanda çıkan yangını görenler durumu İnegöl İtfaiyesine haber verdiler.

500´E YAKIN KÜMES VE EVCİL HAYVANTELEF OLDU

Yangın yerine gelen İtfaiye ekipleri, kuş pazarındaki yangına dört bir yandan müdahale ederken bir yanda da dükkanlardaki evcil ve kümes hayvanlarını kurtarmak için mücadele verdiler. Vatandaşlarında destek verdiği kurtarma çalışmalarında 100´e yakın ev ve kümes hayvanı kurtarılırken, 500´e yakın hayvan ise telef oldu.

Yangın sonucunda dükkanlar kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.  

banner380

Son Güncelleme: 15.08.2016 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<