banner359

Küstahlık ve aymazlıktır

28 Şubat 2018 Çarşamba 09:48
Küstahlık ve aymazlıktır

Çekya´nın başkenti Prag´da gözaltına alınan terör örgütü PYD/PKK´nın kırmızı bültenle aranan eski eş bakanı Salih Müslim´in Prag Şehir Mahkemesinde 8 dakika süren duruşmada serbest bırakılması sert bir şekilde kınandı.

MHP İnegöl ilçe Başkanı Hayati Bedir, “Türkiye´nin kırmızı bülten ile aradığı ve başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede çeşitli terör eylemleri gerçekleştiren, PKK´nın uzantısı PYD terör örgütünün eski eş başkanı ve KCK yürütme konseyi üyesi Salih Müslim denilen katil bildiğimiz üzere Çek Cumhuriyeti´nde geçtiğimiz günlerde yakalanarak gözaltına alınmıştı. Gözaltına alındıktan hemen sonra Adalet Bakanlığı yetkililerimiz gerekli iade işlemleri için temasları sağlamıştı. Ancak bugün mahkemeye çıkarılan ve sadece 8 dakika süren duruşmanın ardından, Türkiye´nin üzerine bomba yağdıran bir örgütün elebaşı serbest bırakıldı. Bu durum kabul edilebilir bir durum olmadığı gibi aynı şekilde iade edileceği ve hesabının sorulacağı bilinmelidir” dedi.

VATAN SAHİPSİZ DEĞİLDİR, MİLLET YETİM DEĞİLDİR, DEVLET ÖKSÜZ DEĞİLDİR

Başkan Bedir, “Herhangi bir borçtan dolayı gözaltına alınıp mahkemeye sevk edilen bir şahsın bile mahkemeye en az 20 dakika sürerken, yüzlerce ve hatta binlerce masum insanı öldüren bir terör örgütü liderinin 8 dakikada serbest bırakılması küstahlık ve aymazlıktır. Bu durumda bir kez daha şunu anlıyoruz ki, PYD´nin eski eş başkanı olacak zevat Avrupa´nın ve çeşitli devletlerin beslediği bir şahsiyetsizdir. PYD terör örgütü Türkiye´nin üzerine bombalar yağdırılması için bir takım devlet tarafından kurdurulmuş, silahları ve finans kaynakları da yine o devlet tarafından karşılanmaktadır. Ve yine görüyoruz ki sözde dost ve müttefik olan ülkeler tam aksine düşman olduğunu göstermek için elinden geleni yapmaktadır. Tüm bunlar oluyorken, Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin birlik ve beraberliği, bekası ve güvenliği tehlikeye düşmüşken, Suriye´nin Afrin kentinde PYD´li teröristler ile amansız bir mücadele edilirken, Türkiye´ye bu karar ile verilen mesaj alınmış olup, inanıyoruz ki gerek devletimizin yöneticileri, gerekse milletimiz bundan sonra bu ülkenin ne kadar büyük bir tehlike ile karşı karşıya kaldığını anlayarak hareket edeceklerdir. Her ne oluyorsa olsun Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin neferleri olarak haykırıyoruz, ‘Vatan sahipsiz değildir, millet yetim değildir, devlet öksüz değildir´ dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<