banner359

Leyla Tonya İnegöl Şubesi Törenle Açıldı

20 Temmuz 2020 Pazartesi 11:31 2020-07-20 15:22:42
Leyla Tonya İnegöl Şubesi Törenle Açıldı

Leyla Tonya Güzellik Merkezi İnegöl Şubesi, ünlü sunucu Özlem Yıldız’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Ahmet Akyollu Caddesi No:40 adresinde hizmet vermeye başlayan Leyla Tonga Güzellik Merkezi İnegöl Şubesi’nin açılış törenine Belediye Başkanı Alper Taban,  AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, ünlü sunucu Özlem Yıldız, Leyla Tonya ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

YENİLİKLERİ İNEGÖL’E GETİRİYORUZ
Törende konuşan Leyla Tonya Güzellik Merkezi İnegöl Şubesi sahibi Gülsemin Bayraktar, "Leyla Tonya Güzellik Merkezi İnegöl Şubesi olarak yeniliklerimiz ve İnegöl'de olmayan hizmetlerimizle birlikte faaliyete başlıyoruz. Uzman kadromuz ile birlikte şehrimiz kadınlarına kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Tüm kadınlarımızı firmamıza davet ediyor, açılışımıza katılan değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”
Ünlü sunucu Özlem Yıldız, “Kaliteli ve nezih bir iş yerinin açılışı için bugün İnegöl'de bulunuyorum. İstanbul merkezli olan firmanın Bursa'daki ilk şubesinin İnegöl'de açılıyor olması İnegöl adına büyük bir kazanım olacaktır. Bugün burada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Firma sahibimiz Gülsemin Bayraktar hanımefendiye çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

ŞEHRE DEĞER KATACAK
Belediye Başkanı Alper Taban ise, "Gün geçtikçe yaşam standartlarını geliştiren şehrimizde güzide bir mekânın daha açılışında bir arada bulunuyoruz. İnegöllü kadınlarımız için hizmet verecek olan firmamızın şehrimize değer katacağını düşünüyoruz. Hayırlı olsun, Allah bahtlarını açık etsin, bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak firma açılışı gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 20.07.2020 15:22
Anahtar Kelimeler:
InegölLeyla Tonya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<