banner359

Linç edilmekten polis kurtardı

15 Aralık 2017 Cuma 17:09
Linç edilmekten polis kurtardı

Kasımefendi caddesi üzerinde faaliyet gösteren Et lokantasına 5. Kez hırsızlık için giren genç kıskıvrak yakalandı. Daha önce 4 kez girerek bozuk paraları ve işyerine zarar veren genç hırsız, 5. Hırsızlık girişiminde emniyet ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgilere göre;  gece 01.00 sıralarında Mahmudiye mahallesi Kasımefendi caddesinde faaliyet gösteren et lokantasında bir şahsın gezindiğini fark eden bir vatandaş polise haber verdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, lokantaya hırsızlık amaçlı giren genç hırsızı yakaladılar.

Yapılan araştırmalarda S.S. isimli genç hırsızın daha önce de 4 kez işyerine girerek bozuk para çaldığı ve işyerine zarar verdiği öğrenildi.

5. hırsızlık girişiminde yakalanan genç, çevredeki vatandaşlar tarafından linç edilmek istenirken emniyet ekiplerince kurtarıldı.

Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<