banner359

Lise öğrencilerinden anlamlı ziyaret

03 Ekim 2017 Salı 18:11 2017-10-03 18:25:15
Lise öğrencilerinden anlamlı ziyaret

Özel İnegöl Güven Eğitim Kurumları 10. sınıf öğrencileri “Manevi değerlerimize sahip çıkıyoruz” etkinliği kapsamında, İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek hem aşure ikram ettiler hem de hoşsohbetleri ile moral verdiler.

Yapılan etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Kurum Müdürü Hasan Özkılıç, Genç nesilleri yaşlılarla bir araya getirmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu tarz etkinliklerin öğrencilerde sosyal sorumluluk bilincini kazanmaları için önemli olduğunu belirten,Hasan Özkılıç, “Manevi huzuru hissettiğimiz, paylaşmayı daha çok önemsediğimiz bu mübarek ayda huzurevinde kalan büyüklerimizle olmak istedik. Öğrencilerimizi de manevi değerlerimizin farkında olan birer bireyler olarak hayata hazırlamak bizlerin en önemli görevidir. Bu ziyaretimizde çocuklarımız hem mübarek aşure ayının önemini hem de büyüklerimizin bizim hayatımızdaki yerini kavramış oldular.Yaşlılarımızı sadece 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü yada Yaşlılar Haftasında değil, hergün hatırlamalıyız” dedi.

Liseli öğrenciler, huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet ederken, öğrenci ve yaşlılar arasında duygulu anlar yaşandı. Huzurevi sakinleri ise ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, öğrencileri yeniden görmek istediklerini söyledi.

Son Güncelleme: 03.10.2017 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<