Lodos Çatıyı Uçurdu, Araçlara Zarar Verdi

05 Şubat 2020 Çarşamba 16:14 2020-02-05 17:26:13
Lodos Çatıyı Uçurdu, Araçlara Zarar Verdi


Mobilya sanayisinde meydana gelen olayda; lodos nedeniyle uçan işyerinin çatısı park halindeki bir kamyonet ile iki otomobilin üzerine düştü.

Alınan bilgilere göre; Mahmudiye Mahallesi 1. Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı işyerinin çatısı lodos nedeniyle uçtu.

Lodosun etkisiyle havalanan çatı yaklaşık 150 metre uçarak Diriliş Caddesi üzerinde park halinde olan bir kamyonet ile iki otomobilin üzerine düştü.

Gürültüye çıkan vatandaşlar büyük şok yaşadı. Uçan çatının altında kalan araçlarda maddi hasar meydana gelirken; o sırada sokakta kimsenin olmaması olası faciayı önledi.

banner380

Olay yerine çağrılan vincin çatıyı kaldırmasıyla altındaki araçlar çıkartıldı. Aynı olayın yaşanmaması için çevredeki vatandaşlar çatılarda güvenlik önlemi aldı.

Son Güncelleme: 05.02.2020 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<