Lunaparkta eğlenecekler

23 Ağustos 2021 Pazartesi 16:37
Lunaparkta eğlenecekler

Pandemi sürecinde aktif görev alan sağlık çalışanları başta olmak üzere bütün görevlilerin ailelerini Cevahir Eğlence Merkezi misafir edecek. Gece gündüz demeden sürecin en iyi şekilde yönetilmesini sağlayan çalışanlar, aileleri ile birlikte ücretsiz olarak lunaparkta doyasıya eğlenme fırsatı bulacak. 

banner380

ÇALIŞANLARA ÖZEL DAVET
Pandemi sürecinde aktif görev alan personelin bir nebze olsa da aileleri ile birlikte vakit geçirmesi için harekete geçen Cevahir Eğlence Merkezi, çalışanların aileleri için bedava lunaparktan yararlanma imkanı sundu. Kaymakamlıkta düzenlenen programda, Cevahir Eğlence Merkezinin temin ettiği ücretsiz biletler çalışanlara teslim edilmek üzere kurum görevlilerine teslim edildi. 

Buradaki programda konuşan Kaymakam Eren Arslan, Koronavirüsle topyekun mücadele yürütüldüğünü ifade ederek, “İnsanlarımıza bu salgınını etkilerini en az hissettirebilmek için kamu görevlilerimiz ve gönüllülerimiz büyük bir fedakarlık çalışıyor. Cevahir Eğlence Merkezi; sağlık çalışanlarımız, kolluk kuvvetlerimiz, belediye ekipleri, gönüllü çalışan vefa sosyal destek grubu üyeleri ile pandemi sürecinde aktif görev alan çalışanların aileleri için bedava lunaparktan yararlanma imkanı sundu. Biletleri de bize takdim ettiler.”

“Bu süreçte ailelerinden uzak kalan sağlık personellerimiz oldu. Yaşadıkları yorgunluğu telafi etme adına güzel farkındalık oluşturan Cevahir Eğlence Merkezi yetkililerine teşekkür ediyorum. Salgının seyri devam ediyor. Halkımızın salgınla ilgili duyarlılığının üst seviyede olmasını arzu ediyorum. Aşı olmayanların aşılarını olmalarını hatırlatmak istiyorum.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<