banner359

Lunaparkta yangın dehşeti: 1 ölü

04 Şubat 2018 Pazar 11:19 2018-02-04 20:52:42
Lunaparkta yangın dehşeti: 1 ölü

Hikmet Şahin Kültürparkı içerisinde faaliyet gösteren Lunaparkın Restoran bölümünün yanında bulunan bekçi odasında, elektrikli sobadan çıktığı iddia edilen yangında, bekçi olarak çalışan yaşlı adam alevlerin arasında kalarak feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgilere göre, lunaparkın bekçi odasının da bulunduğu ardiye olarak kullanılan bölümünde sabah saatlerinde yangın çıktı. Lunaparkta Bekçi olarak görev yapan 88 yaşındaki İsmail Şevik´in ısınmak için yaktığı elektrikli sobadan çıktığı iddia edilen yangında alevler kısa sürede binaya sardı. Lunaparkın güvenlik görevlilerinin fark etmesi üzerine durum Bursa Büyükşehir İtfaiyesi İnegöl Grup Amirliği ekiplerine bildirildi.

Kısa sürede büyüyen alevler binayı sararken, yangın yerine ulaşan itfaiye ekipleri alevlere müdahale etmeye başladı. Bu sırada, lunaparkta bekçi olarak çalışan 88 yaşındaki İsmail Şevik´in içeride olduğunun bildirilmesi üzerine, müdahale bekçi odasının bulunduğu bölüme yoğunlaştırıldı. Müdahale sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, bekçinin çöken odanın içerisinde kalarak hayatını kaybettiği belirlendi.

Yangını söndürme çalışmalarının ardından ekipler tarafından yaşlı adamın cansız bedenine ulaşıldı. İşyerinde bekçi olarak görev yapan yaşlı adamının alevler arasında kalarak hayatını kaybettiğini öğrenen işletme sahipleri gözyaşlarına hakim olamadı. Hayatını kaybeden İsmail Şevik´in cenazesi yapılan incelemenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yangının kesin çıkış nedeni araştırılıyor.

Son Güncelleme: 04.02.2018 20:52
Anahtar Kelimeler:
YangınInegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<