Maça Davet

06 Mart 2020 Cuma 16:19
Maça Davet

İnegölspor yönetim kurulu üyesi İsmail Yağlı, Pazar günü saat 14.30’da sahamızda ağırlayacağımız 1922 Konyaspor maçına tüm ilçe halkını davet etti.

banner380

Yağlı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yavaş yavaş ligin sonuna doğru yaklaşıyoruz. Bu manada Play-Off yolunda da emin adımlarla ilerliyoruz. Bu manada hem sportif hem de mali olarak başarılı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Yönetim kurulu olarak, oyuncularımızın alacaklarını günü gününe ödeyerek üzerimize düşen görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi bunun karşılığını da oyuncularımız sahada verdikleri güzel mücadele ve galibiyetlerle veriyorlar. Bu hafta sahamızda 1922 Konyaspor’u ağırlayacağız. Rakiplerimizde birbiriyle oynayacak. İnşallah biz Konya maçından 3 puanla ayrılıp, Play-Off’un en güçlü ekiplerinden olduğumuzu göstereceğiz. Her maçta olduğu gibi bu zorlu müsabakada da seyircilerimizin desteğine ihtiyacımız var. 7’den 70’e tüm taraftarlarımızı ilçe stadımıza bekliyoruz. İnşallah birlikte başaracağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<