banner359

Madalyalara ambargo

18 Ekim 2019 Cuma 11:29
Madalyalara ambargo

Bursa 4 Days Etkinliğine katılan İnegöl Belediyespor Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) Oryantiring takımı, 30 kişiyle katıldığı etkinliklerde 22 madalya alarak yarışmaya damga vurdu.

İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Oryantiring sporcuları, Bursa’da düzenlenen 4 Days etkinliklerinde boy gösterdi. 4 gün süren organizasyona toplamda 350 sporcu katıldı. DOSTUM Oryantiring takımı da 30 sporcuyla etkinlikte yerini aldı. Etkinlik sonunda DOSTUM Oryantiring takımı 22 madalya ile yarışları tamamlayarak adeta etkinliğe damga vurdu.

Elde edilen bu başarının ardından, Belediye Başkanı Alper Taban Perşembe günü 18.00’da DOSTUM tesislerinde sporcularla bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcıları Rıdvan Kocaağa ve Fevzi Dülger ile bazı meclis üyelerinin de katıldığı buluşmada, sporcularla Oryantiring sporu ve Bursa’da yapılan 4 Days etkinliği hakkında konuşuldu.

SPOR, GENÇLERİN YAŞAM BİÇİMİ OLMALI
Sporcularla buluşma sırasında Başkan Taban elde edilen başarıdan dolayı tebriklerini iletti. Alınan bu başarı pasta kesilerek kutlandı. Daha sonra Oryantiring takımı ile sohbet eden Taban, sporcuların yarışlardaki anılarını dinledi. Aynı zamanda öneri ve taleplerin de sorulduğu buluşmada, Başkan Taban; “Özellikle belirtmek isterim ki; sporun her alanında canlı ve aktif bir destek politikamız var. Gençlerin bu yönde ilgilerinin olması, enerjilerini iyiye sevk etmeleri bizim için önem arz ediyor. Sporcularımızın elde ettiği başarılar bizleri gururlandırıyor. Bizler İnegöl’ümüzün sporla anılmasından yana da mutluluk duyuyoruz. Bu manada gayret gösteren her çabayı önemsiyoruz. Gençlerin bu yöndeki azimlerinin desteklenmesinin ise gelecek adına bir yatırım olduğunu düşünüyoruz. Sporun bu manada belirleyici bir gücü var. Bu yüzden spor; toplumların özellikle gençlerin yaşam biçimi olmalıdır. Doğaya, spora ve oryantiringe gönül vermiş, yeteneklerini bu anlamda keşfetmiş, başarısını madalyalarla taçlandırmış tüm sporcularımızı kutluyorum. Başarılarını canı yürekten tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<