Mahalle göle döndü...

15 Şubat 2019 Cuma 12:09
Mahalle göle döndü...

2.OSB’den Hamzabey Mahallesi içine gelen yağmur suları mahalle sakinlerini çileden çıkartırken, okula giden öğrenciler içinde tehlike oluşturuyor.

banner380

İnegöl’de son günlerde artan yağışlar sonrası Hamzabey Mahallesinin üst kısmında bulunan 2. OSB’den akan yağmur suları Hamzabey Mahallesi sakinlerini rahatsız ediyor. Herhangi altyapı ve setin olmamasından dolayı dere gibi akan yağmur suları okul yolunda mahalle sakinlerinin bahçelerine de zarar veriyor. Mahalle sakinleri yetkililerden çözüm beklerken Mahalle Muhtarı İsmail Ertaş, “Organizenin suyu olduğu gibi aşağı iniyor. OSB müdürü geldi, makine ile yolun kenarlarını açtı. Kanal olmadığı için okulun önünde yola çıkıyor. Organize müdürlüğü buraya kapalı sistem bir şeyler yapması lazım. Geçtiğimiz yağmurda dere gibi su geliyordu. Çocuklar okula giderken zorlanıyor” ifadelerini kullandı. ÖĞRENCİLER ZOR DURUMDA Akan yağmur suyu nedeniyle öğrenciler zor durumda kalırken, yağmurun şiddetini arttırması sonrası ile dereye dönen yol, Hamzabey ilkokulu öğrencileri için tehlike oluşturuyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<