Mahmudiye Mahallesine 30 Araçlık Otopark

20 Kasım 2019 Çarşamba 16:03
Mahmudiye Mahallesine 30 Araçlık Otopark

İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesinde çevre yolu üzerinde 30 araçlık otopark yapımı için çalışmaları sürdürüyor.

banner380

Şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesinde vatandaşlardan gelen talep üzerine otopark yapımı için çalışmalara başladı. Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde Deydinler kavşağı bölgesinde projelendirilen otopark yapımı devam ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger bugün çalışmayı yerinde inceledi.

İnceleme sırasında bir açıklama da yapan Dülger, “Bugün burada vatandaşlarımızdan gelen talepler neticesinde yaklaşık 30 araçlık otopark oluşturmak için devam eden çalışmalarımızı incelemeye geldik. Pek çok bölgemizde olduğu gibi burada da parklanma anlamında ciddi sıkıntılar vardı. Bu sıkıntıları gidermek adına yaptığımız çalışmalar neticesinde 30 araçlık otoparkı bu alanda oluşturmuş bulunmaktayız. Bu çalışma düzenlenen alanlarda trafik yoğunluğunu azaltacak, duran araç trafiğini belirli alanlarda toplanmasını sağlayacak ve düzensiz park alanlarının da oluşmasının önüne geçişmiş olacak” dedi.

Çalışma hakkında teknik bilgiler de veren Dülger, “Çalışma kapsamında; 900 m2 parke taşı, 200 metre bordür ve 80 metre oluk taşı döşemekteyiz. Çalışmanın belediyemize yaklaşık maliyeti ise 40 bin TL. Mahallemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<