banner359

Mahsur kalan çocukları itfaiye kurtardı

22 Şubat 2018 Perşembe 10:10
Mahsur kalan çocukları itfaiye kurtardı

Sinanbey mahallesindeki evlerinde mahsur kalan çocuklar, İnegöl İtfaiye ekiplerinin nefes kesen operasyonla kurtardı. 4 katlı apartmanın 4. katındaki pencereden içeri giren İtfaiye eri, mahsur kalan çocukları kurtardı.

Edinilen bilgilere göre, Sinanbey mahallesi Kasapzade sokakta bulunan apartmanın 4. katındaki dairede ikamet eden ailenin babası Yücel Y., 2 ve 4 yaşındaki iki çocuğunu evde bırakıp alışverişe gitti. Bir süre sonra geri dönen baba, kapıyı açmak istedi ancak kapının içeriden kilitlendiğini anladı. Çaresiz baba İnegöl itfaiyesini arayarak yardım istedi.

PENCEREDEN GİRDİLER

Belirtilen adrese gelen İnegöl İtfaiye ekipleri, merdivenli aracın sepetine binerek 4. katın açık olan penceresine yöneldi. İtfaiye erlerinden birisi açık olan pencereden içeriye girerek, çocuklar tarafından kilitlenen kapıyı açtı. Korkan çocuklar kapının açılması ile birlikte babalarına sarılarak sakinlediler. Yapılan araştırmada, 4 yaşındaki Zehra´nın kapıyı içeriden kilitlediği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<