banner359

Makas atan sürücüye ceza yağdı

20 Aralık 2022 Salı 16:56
Makas atan sürücüye ceza yağdı

Kemalpaşa mahallesinde yoğunlukta bulunan okullar caddesinde aracıyla makas atan sürücüye 1823 TL cezai işlem uygulandı. Ceza yiyen sürücü Musa Ç.(19), "Artık bu sokaktan yayan geçerim" diyerek tepki gösterdi.
İnegöl Emniyet müdürlüğü Yunus ekipleri, Okulların güvenliğini sağlamak için devriye attıkları sırada 16 AHD 387 plakalı otomobilin makas attığını fark ettiler. Polis ekipleri, yoğun ihbarlara konu olan aracı durdurdular. Yunus ekipleri, trafik ekiplerini çağırdılar. Sürücüye, Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin; trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde ardı ardına birden fazla şerit değiştirme(makas) suçundan bin 823 TL cezai işlem uygulandı. Ceza yiyen sürücü Musa Ç., "Artık bu sokaktan yayan geçerim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<