banner359

Manava giren hırsız sadaka kutusu ve bozuk paraları çaldı

12 Mayıs 2020 Salı 13:06 2020-05-12 16:26:06
Manava giren hırsız sadaka kutusu ve bozuk paraları çaldı

İnegöl de manava giren hırsız, sadaka kutusunu ve paraları çaldı. Sabahın ilk ışıklarında manava giren hırsızın rahat tavırları dikkat çekti.
Edinilen bilgiye göre olay; Hamidiye Mahallesi Anafartalar caddesi üzerinde faaliyet gösteren manava hırsız girdi. Sabah 6 sıralarında işyerine giren hırsız, kasadaki bozuk paraları, para dolu sadaka kutusunu çalarak kayıplara karıştı. 
İşyerini açmaya gelen Bekir Ürkmez, Etrafın dağınık olduğunu ve paraların çalındığını görünce, güvenlik kameralarını inceledi. Hırsızlık olayını tespit eden Ürkmez, şikayetçi olarak polise bildirdi. Emniyet ekipleri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan hırsızı bulmak için çalışma başlattılar.
Olayı anlatan işyeri sahibi Bekir Ürkmez, “Sabah 6.15’de hırsız girmiş. Rahat rahat içeriye girmiş. Sadaka kutusu dahil tüm bozuk paralarımızı almış mübarek gün. Biz gece gündüz koşturuyoruz, o gelip toplamış gitmiş. Yaklaşık 400 lira bozuk par vardı. Yanında para dolu sadaka kutusu vardı. Hırsız baya titiz çalışmış, dağıttığı her şeyi yerine koymuş ve gitmiş. Şikayetçi oldum. Gereken yapılsın” dedi.

Son Güncelleme: 12.05.2020 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<