banner359

Marketing Türkiye'den İnegöl'e 2 Ödül Birden

.

13 Mayıs 2015 Çarşamba 09:39 2015-05-13 10:03:20
Marketing Türkiye'den İnegöl'e 2 Ödül Birden

 Marketing Türkiye tarafından  düzenlenen “Bursa’ya Değer Katan Markalar” değerlendirmesinde, İnegöl Mobilyasının Türkiye’nin markası olması adına verdiği destekten dolayı İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Çilek Mobilya firması sahibi Muzaffer Çilek ödüle layık görüldü. Aktaş ve Çilek düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Dün saat 13.00 Bursa Sheraton Otel’de düzenlenen ödül törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çilek Mobilya firması sahibi Muzaffer Çilek ile davetliler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Marketing Türkiye firması CEO’su Koray Özdemir, ödül alan markaları tebrik ederek, başarılar diledi.

Bursa’ya Değer Katan Markalar kategorisinde, İnegöl’de Mobilya sektörünün gelişmesine destek olan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çilek Mobilya firması, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Alara Fidan firması, Kafkas Kestane ve İskender Kebap firmalarına ödülleri verildi.

Ödül töreninde konuşan Başkan Alinur Aktaş, “11 yıldır Belediye Başkanıyım. İnegöl’de bir mobilya gerçeği var. 100 yılın üzerinde bir mazisi var. Artık üçüncü, dördüncü kuşak bu işi yapıyor ama kurumsallaşma artıyor. Belediye olarak destek vermeye çalışıyoruz. Belediyemizin de ortak olduğu 2. OSB var. Türkiye’de bir ilk bu sanayi. Mobilya Müzemiz var, Benim Geleceğim Mobilya projesi var MÜSİAD’ın. Bu projeyle alakalı mobilya bölümlerini tercih eden öğrencileri yurtdışına götürüyoruz, burs veriyoruz. İMOS ile birlikte Mobilya Tasarım Merkezini hizmete açtık. En son Türkiye’nin en büyük Mobilya AVM’nin açılışını gerçekleştirdik. 2004 yılında 20 milyon dolar mobilya ihracatı yapan İnegöl, geçen yıl 360 Milyon dolar mobilya ihracatı yaptı. Türkiye’nin mobilya ihtiyacının yüzde 40’ını, ihracatta da yüzde 20’sini karşılayan bir şehir haline dönüştük. Hedeflerimiz bitmiyor. İnanıyorum; aldığımız bu ödül de bizi bu konuda daha da teşvik edici olacak. Teşekkür ediyorum” dedi.

Çilek Mobilya firması Sahibi Muzaffer Çilek ise, “Bu ödüle layık gördüğünüz için teşekkür ediyoruz. Çilek Mobilya İnegöl’de doğdu, Bursa’da büyüyor. Bursa’nın gelişmiş bir sanayisi var. Bu da Mobilya sektörüne güç veriyor. Biz Bursa’dan güç alıyoruz. Yurtdışında ve yurt içinde şubelerimiz var” dedi.



Son Güncelleme: 13.05.2015 10:03
Anahtar Kelimeler:
TürkiyeödülMarketingIpz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<