banner359

Masa tenisinde derece alanlara ödül

19 Mart 2016 Cumartesi 11:00 2016-03-19 11:04:29
Masa tenisinde derece alanlara ödül

 Bu yıl 27´ncisi kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında İnegöl Vergi Dairesi çalışanlarından 17 kişinin katılımıyla tertip edilen ve 1 hafta süren Masa Tenisi turnuvasında dereceye giren personele ödülleri İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş tarafından verildi.

Çekişmeli müsabakalara sahne olan Masa Tenisi Turnuvasında Gelir Uzman Yardımcısı Gökhan Mollaer birinci olurken, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Veysel Karabatak ikinci, Gelir Uzmanı Ömer Yenikan ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

Turnuvanın ardından düzenlenen törende konuşan İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş, “Bu yıl 27.´sini gerçekleştirdiğimiz Vergi Haftasını daha önemli hale getirmek için masa tenisi turnuvası düzenlenmesi kararlaştırıldı. 17 personelimiz bir hafta boyunca centilmence bir mücadele ortaya koyarak, güzel bir etkinliğin yapılmasına katkı sağladılar. Turnuva sonunda Gökhan Mollaer birinci olurken, Veysel Karabatak ikinci, Ömer Yenikan ise üçüncü oldu. Dereceye giren üç personelimizi madalya ile onurlandırdık. Dereceye giren ve turnuvaya katılan tüm çalışanlarımızı kutluyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 19.03.2016 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<