banner359

Medeni Bingöl İnegölspor'da

03 Ağustos 2022 Çarşamba 21:50 2022-08-04 10:13:59
Medeni Bingöl İnegölspor'da

İnegölspor, Etimesgut Belediyespor’dan sağ bek Medeni Bingöl ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Futbol Şube Sorumluları Serkan Bak ile Cihan Bozacılar katıldı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Futbol Şube Sorumlusu Cihan Bozacılar, dış transferde başarılı savunma oyuncusu Medeni Bingöl ile anlaştıklarını belirterek, “Hocalarımızın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Etimesgut Belediyespor’dan Medeni Bingöl ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kendisinin takımımıza fayda sağlayacağından eminiz. Biz daha önce kendisini transfer etmek istemiştik ama nasip bu sezonaymış.  Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

Medeni Bingöl ise İnegölspor gibi çok büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “Daha öncede çok İnegölspor’a karşı oynadım. Burayla birkaç kere daha transfer görüşmelerimiz olmuştu. Nasip bugüneymiş. Umarım bu sene hepimiz için hayırlı olur ve güzel geçer. Anlaşma iki taraf içinde hayırlı olsun.”ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 04.08.2022 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<