banner359

Metruk binalar uyuşturucu yuvası oldu!

11 Kasım 2016 Cuma 19:10 2016-11-11 19:30:56
Metruk binalar uyuşturucu yuvası oldu!

İnegöl'de sokak aralarında bulunan harabe binalar uyuşturucu bağımlılarının mekanı oldu.
Osmaniye Mahallesi Gaziler Sokağı üzerinde bulunan metruk binalar, alkol ve uyuşturucu bağımlıların mekanı haline geldi. Binaların madde bağımlıları tarafından kullanılmasından yakınan mahalle sakinleri, yetkililerin tedbir almasını istiyor. Aynı sıkıntıyı hemen her gün yaşadıklarını söyleyen mahalle halkı, yetkililerin bu meseleye acilen el atmasını bekliyor.
Metruk binaları uyuşturucu ve alkol bağımlılarının mesken edindiğini ifade eden Osmaniye Mahallesi Muhtarı Şaban Ergani, “Mahallemiz İnegöl’ümüzün en eski mahallelerinden biri. Mahallemize sahip çıkmak için her zaman göreve hazırız. Belediyemiz daha önce burada bulunan 3 metruk binayı yıktı. Kalan metruk binaların da yıkılmasını istiyoruz. Gaziler Sokağı üzerinde bulunan metruk binalar gece geç saatlerde uyuşturucu ve alkol kullanan kişiler tarafından istila edildi. Emniyete teşekkür ediyoruz. Her aradığımız zaman geliyorlar, ama bu çare değil. Buraların bir an önce yıkılması lazım. Sokak sakinlerimiz bu durumdan mustarip. Çocuklar sokağa çıkıp oynayamıyor. Aynı durum muhtarlığımızın arkasında da var. Gündüz çocuklar parkta oynuyor, ama akşam saatlerinde alkol bağımlıları parkı mesken edindi. Muhtarlığımızın arkasında alem yapanlar hem parkı pislik içinde bırakıyor, hem de duvarlara çeşitli yazılar yazıyor. İnegöl’ün en huzurlu ve güvenli mahallesine yakışmayan bir durum. Bu konuda yetkililerden yardım istiyoruz. Hem metruk binaların yıkılması hem de parkın etrafında tedbir alınmasını bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 11.11.2016 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<