banner359

Metruk binalar yıkılıyor

04 Mart 2022 Cuma 15:25
Metruk binalar yıkılıyor

İnegöl Belediyesi, 2 kırsal mahallede kullanılmayan ve tehlike arz eden eski okul binalarının yıkımını gerçekleştirdi. Orhaniye Mahallesinde de çöplüğe dönmüş metruk yapının yıkımı yapıldı.

Bir yandan yeni projelerle şehrin geleceğini imar eden İnegöl Belediyesi, bir yandan da yıkım çalışmalarıyla mahallelere nefes aldırıyor. Aynı zamanda kötü amaçlarla kullanılan metruk yapıları ortadan kaldırmak adına yapılan yıkım çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü 3 ayrı mahallede 2 eski okul binası ile bir metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Karalar ve Karakadı Mahallelerinde artık kullanılmayan eski okul binaları, mahalle sakinlerinin de talebi üzerine tehlike arz ettiği için yıkıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kullanılamayacak düzeyde metruk halde bulunan okul binalarının yıkımlarını kontrollü şekilde gerçekleştirdi. Orhaniye Mahallesinde ise Kurt Sokak üzerinde bulunan metruk binanın yıkımı yapıldı. İçerisi çöplüğe dönen, kimliği belirsiz kişilerin kullandığı bina yapılan çalışma ile kontrollü şekilde yıkıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<