banner359

Metruk binaya uyuşturucu baskını

08 Mart 2021 Pazartesi 10:44
Metruk binaya uyuşturucu baskını

İnegöl'de  metruk binada uyuşturucu satışı gerçekleştiği bilgisi alan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, adresi takibe alarak uyuşturucu madde alışverişi yapan 2 kişiyi suçüstü yakaladı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri, Osmanbey Caddesi ile Refah Sokak kesişiminde bulunan metruk bir binada uyuşturucu kullanıldığına ve satıldığına yönelik ihbar aldı. Adresi takibe başlayan ekipler, uyuşturucu madde alan Ali Osman A. ve uyuşturucu madde satan Serkan K. isimli iki şahsı yakaladı. Adreste yapılan aramada; 1 adet şeffaf poşet içerisinde 95 gr bonzai, 1 adet peçeteye sarılı halde 2,09 gr bonazi, 11 adet hassas terazi ele geçirildi. Şahıslar uyuşturucu madde ticaretinden gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<