banner359

Meyve çalan hırsızlardan biri tutuklandı

12 Ekim 2017 Perşembe 11:09 2017-10-12 19:00:31
Meyve çalan hırsızlardan biri tutuklandı

İnegöl’e bağlı Hamamlı mahallesinde gece saatlerinde 4 ayrı kişiyle ait tarlalardaki ağaçlardan toplayıp yaklaşık 2 ton elma ve armut çalan iki kişiden biri tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre; Hamamlı mahallesine kapalı kasa minibüsle gelen iki şahıs, Elma ve Armut bahçelerine girdiler. Selahattin Oruç, Cüneyt Uysal, Hüseyin Gedik ve Ahmet Acar’a ait 4 ayrı meyve bahçesine giren iki şahıs, buldukları meyve kasalarına ağaçlardan topladıkları Elma ve Armutları koyup, minibüse yüklediler.
Meyveleri Minibüse dolduran iki şahıs araçla birlikte mahalleden kaçtılar. 
O sırada yoldan geçen bir vatandaş hırsızlık olayını görünce İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi. Minibüsü takibe alan Jandarma ekipleri Kestel ilçesinde aracı durdurdular. 
2 TON MEYVE ÇALMIŞLAR
Durdurulan araçta yapılan aramada Jandarma ekipleri, yaklaşık 2 ton elma ve armut ele geçirdiler. Araçtaki 55 yaşındaki Muhammet B. ile 35 yaşındaki Rasim K. gözaltına alındı.
2 ton elma ve armudu çaldıkları belirlenen iki şahıs gözaltına alındı.
59 yaşındaki Muhammet B. ve39 yaşındaki Rasim K. jandarma ekiplerince Adliyeye sevk edildiler. Mahkemeye çıkarılan 2 şahıstan Muhammet B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken Rasim K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 12.10.2017 19:00
Anahtar Kelimeler:
InegölhaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<