Mezbelelik Alan Otoparka Dönüştü

23 Eylül 2020 Çarşamba 16:36 2020-09-23 16:55:59
Mezbelelik Alan Otoparka Dönüştü

Hamidiye Mahallesinde bulunan 750 m2’lik mezbelelik alan, İnegöl Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeyle modern bir otopark alanına dönüştü.

Her gün onlarca aracın dahil olduğu İnegöl’de şehrin parklanma ihtiyacına cevap verecek otopark yapımlarına ara vermeden devam eden İnegöl Belediyesi, Hamidiye Mahallesi Kurtuluş Sokakta mezbelelik halde bulunan boş alanı modern bir otoparka dönüştürdü. Yapılan çalışmayla adeta bölgenin çehresi de değişti.

banner380

ATIK PARSEL MODERN OTOPARKA DÖNÜŞTÜ

18 araçlık otopark ve beraberinde tretuvar ve çevre düzenlemesinin yapıldığı alanda, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger beraberindeki meclis üyeleri ve AK Partili yöneticilerle incelemelerde bulundu. Dülger, inceleme sırasında çalışma hakkında açıklamalarda da bulunarak şöyle konuştu: “Meclis üyelerimiz ve AK Partili yöneticilerimizle birlikte Hamidiye Mahallesi Kurtuluş Sokakta yapımı tamamlanan otopark alanında incelemelerde bulunuyoruz. Burada daha önce atık parsel diye tabir ettiğimiz mezbelelik bir alan vardı. Park Bahçeler Müdürlüğümüz vasıtasıyla burada bir çalışma yaptık. Yaklaşık 740 m22lik alan içerisinde 18 araçlık 270 m2 otopark oluşturduk. Sert zeminlerde renkli taş uygulaması yapıldı. Zamanla eskimeyecek wash beton dediğimiz yöntemle yaptık bu çalışmayı. Burada tretuvar alanımız yaklaşık 455 m2, otopark alanımız ise 270 m2. Mahallemizde 2020 yılı içerisinde yapmak istediğimiz farklı çalışmalarımız da var. Aynı zamanda devam eden çalışmalarımız da bulunuyor Hamidiye Mahallemizde. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyoruz.”

Son Güncelleme: 23.09.2020 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
meyyid 2020-09-24 11:23:56

nedense balcı sokaktaki mezbelelik çöplük arsa hala aynı duruyor.illa torpil mi lazım .

banner366

<