banner359

MHP aşure dağıttı

23 Ekim 2015 Cuma 10:29 2015-10-23 10:34:33
MHP aşure dağıttı

 Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı, her yıl geleneksel olarak programladığı aşure ikramını Perşembe Pazarı'nda gerçekleştirdi.Perşembe Pazarı'nın girişinde gerçekleştirilen Aşure İkramı Programı'na MHP Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, MHP İlçe Kadın Kolları da katıldı.

İkram öncesi açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, "Bildiğiniz gibi Muharrem Ayı başladı. Biz de geleneksel olarak aşure ikramımızı Milletvekili Adayımız Hasan Toktaş'ın katılımı ile gerçekleştiriyoruz. Perşembe pazarında esnafımıza ve vatandaşlarımıza aşure ikramı gerçekleştireceğiz. Allah önümüzdeki süreçte vatanımızı, milletimizi bu aşurenin hürmetine kazalarda, belalardan korusun" dedi
 
MİLLETE VE DEVLETE SAHİP ÇIKALIM
MHP Bursa Milletvekili Hasan Toktaş ise, "Malum Muharrem Ayı, Ehlibeyti anmak, birlik ve beraberliğimizi temsil eden aşure ikramında bulunmak için buradayız. İlçe teşkilatımızın bu güzel organizasyonundan dolayı ben İlçe Başkanımız Müfit Besler'e, Kadın Kollarımıza çok teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimlerinin milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum. Ve şunu da ifade etmek istiyorum; bir kazan içerisinde, belirli parçalardan oluşup da çok güzel bir tat olarak karşımıza çıkan aşure, o kazan devrilir ise hiç bir anlam ifade etmez. O kaza sahip çıkalım diyorum. Yani millete ve devlete sahip çıkalım diyorum" şeklinde konuştu.
 
TEHDİT EDİLİYOR
İnegöllü iş adamı Haluk Özbek'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a videolu mektup göndermesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Toktaş, "Ben izledim. Çok tatlı bir sitem var orada. Aslında ders konusu olacak bir söylem var orada AK Parti'ye karşı. Onu anlamak lazım. Cumhurbaşkanına oy vermiş bir insan olarak bunları ifade ediyor. Oy vermiş olduğu için de bunları ifade etmesi çok doğaldır, hakkı vardır. Sonuçta İnegöl'ümüze çok ciddi anlamda katma değeri olan, genç mühendis bir kardeşimiz. Fakat duyduğuma göre farklı kesimlerden, mevcut iktidar tarafından ciddi anlamda tehdit edildiğini duyuyorum ben Haluk kardeşimizin. Dünyaya ürün satabilen bir firmanın bu şekilde geçmişte çok iyi karşılanan, çok iyi değerlendirilen bu arkadaşımızın, bugün ki bu haklı sitemlerinden dolayı tehdide varan olaylarla muhatap olmasını üzüntü ile karşılıyorum. Takipçisi olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Duyduğuma göre kamu kurumlarının bu arkadaşımızın üzerine gitmesi gibi çeşitli şeyler kulağımıza geliyor. Burası demokratik hukuk devletidir. Böylesi şeyleri kabul etmek mümkün değildir. O konuşmalarında da ne kadar haklı olduğu buradan ortaya çıkmaktadır diye düşünüyorum" dedi.

Son Güncelleme: 23.10.2015 10:34
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<