banner359

MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu İnegöl'de konuştu!

19 Aralık 2017 Salı 19:06
MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu İnegöl'de konuştu!

MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, İnegöl ilçe teşkilatını ziyaret etti. 
MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu’yu İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri ile üyeler karşıladı. Topçu; “Seçim kaygısıyla değil İnegöl’ün il olmayı hak ettiği için bunları söylüyoruz” dedi.
MHP HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN YANDAŞI DEĞİLDİR 
MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, “Ülkenin sıkıntıları varken, ekonomik anlamda Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışan küresel güçler varken biz hiçbir meseleyi siyaset malzemesi yapıp, bundan avantaj sağlama noktasında siyaset yapmayız. Siyaseti yapacağımız günler de olacak. Ancak Türk milletini bekası bizim bütün değerlerimizin üstündedir. Bu tehlike olduğu sürece hiç kimse bizden günü birlik kısır çekişmelerden ibaret siyaset beklemesin. Amerika gibi ülkeler bizleri öyle çok seviyorlar ki; bizi Tayyip Erdoğan’dan kurtaracaklar! Tüm aklınız neredeydi. Dün bizimde eleştirdiğimiz Tayyip Erdoğan, AK Parti yanlış siyaset uygularken beraber değil miydiniz? Bu gün Erdoğan, MHP’nin temel konulardaki çizgisinde siyaset yapıyor. Bunu yaptığı sürece destekleyeceğiz. Türk Milleti Erdoğan’ı seçmiştir. MHP ile demokrasi yan yana ve kardeştir. Birbirinden ayrılmaz bir bütündür. Türk milletinin seçtiği bir Cumhurbaşkanına Türk milletinin dışında hiç kimse ayar veremez. Hiç kimsenin de haddine değildir. Birileri ayar verecekse onun yeri sandıktır, karar Türk milletinindir. MHP, Türk milletinin mutluluğunu önceleyen bir partidir. Günlük siyasetle işimiz olmaz. Ekonomi büyüyor da işçinin, memurun cebindeki küçülüyor. Milli Eğitim de tarihin en başarısız dönemini yaşadığımızı ifade etmekten kaçınmayacağız. MHP, hiçbir siyasi partinin yandaşı değildir. Bize bunu öğreten Alparslan Türkeş’tir. Ülkeye olan sevdamız Erdoğan’a olan öfkemizden çok daha fazladır. Devlet Bahçeli olmasaydı, FETÖ’nün hakkından gelemezdik” dedi.
DÜĞÜN YAPACAĞIZ
MHP’den ayrılıp parti kuranlara seslenen Topçu, “Problem bizden olduğunu söyleyen, bizden olmayan birilerinde. Yeni parti kurmuşlar Allah yollarını açık etsin. Türk siyasetinde ilk defa MHP’ye kumpas kuranların kurduğu partileşme sürecinde Türk siyasetinde ilk defa ahlaki değerler ayaklar altına alınmıştır. Bir siyasi partiden istifa töreni hiç duydunuz mu? Yazıklar olsun. Önümüzdeki ay Genel Başkanımızın katılımı ile Bursa’da tarihin en büyük katılım törenini yapacağız. Düğün yapacağız. 1 Ocak 2017’den bu güne kadar Bursa genelinde MHP’den muhtelif gerekçelerle istifa edenlerin sayısı 501. Muhalefet gerekçesiyle istifa edenlerin sayısı 501 içinde sadece 400. İnegöl’de ise 52 istifa. Türkiye’deki muhalefetin başkenti Bursa, Bursa’daki muhalefetin başkenti İnegöl; hepsi 42. Başka siyasi parti mensuplarını toplamışlar. Yaratılmak istenen algıya inanmayın, gerçek ortada. MHP, özgür ağırlığı olan bir partidir. Biz işimize bakacağız.” Diye konuştu. 
KUCAKLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Daha büyük bir gayretle alanlara çıkacaklarını duyuran Topçu, “İnegöllü hemşerilerimizle buluşacağız. Önümüzdeki seçimlerde İnegöl Belediyesine 3 hilalli bayrağı dikeceğiz inşallah. Önümüzde 3 önemli olgu var. 2018’de 12. Büyük kurultayımız var. Hemen arkasından yerel yönetimler seçimleri olacak. Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de iddialıyız. Hemen arkasından Kasım 2019’da milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak. Partimize ihanet edenlerle işimiz olmayacak. Aldanmış, aldatılmış samimi ülküdaşlarımız, vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz. Kamuya açık alanlarda bana göre değil bize göre olanı ifade etmeliyiz. Kendi egolarımızdan sıyrılmış, daha bize göre olanını tercih eden bir dava adamı anlayışına sahip olmalıyız. Moral bozukluğuna hacet değiliz. Bu gün dünden daha güçlüyüz. Yarın da bu günden daha güçlü olacağız. Önümüzdeki seçimlerde de farkı göreceksiniz. Önümüzdeki Mayıs ayına kadar adaylarımızı açıklayacak noktaya gelmeliyiz. Seçimlerden 6 ay önce kendi kaynaklarımızla yetiştirdiğimiz arkadaşlarımız aday olacak. Bursa’da belediye başkanını, mızrak çuvala sığmayınca değiştirmek zorunda kaldılar. Enkaz edebiyatı yapıyor. Sanki AK Partinin idarecisi değil başka bir siyasi partiden devralmış gibi konuşuyorlar. İnegöl’deki arkadaşlarımızın gayretlerinden son derece memnunuz. Önümüzdeki seçimlerde gerçek manadaki oyu almalıyız. Buna yürekten inanıyorum.” İfadelerini kullandı.
SEÇİM KAYGISIYLA DEĞİL İNEGÖL’ÜN İL OLMAYI HAK ETTİĞİ İÇİN BUNLARI SÖYLÜYORUZ
CHP’nin İnegöl’ün il olması yönünde meclise sunduğu konunun sorulması üzerine Topçu, “MHP, yıllardır İnegöl’ün il olması için çalışma yaptı. İnegöl’ün il olmasını destekleyeceğiz. Seçim kaygısıyla değil İnegöl’ün il olmayı hak ettiği için bunları söylüyoruz.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
InegölMhpTevfikTopçu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<